Op de agenda

Leergang Train-de-NVC-trainer

start 26 mei 2021 t/m 5 november 2021, Biezenmortel

Een intensieve training voor iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief geweldloosheid wil bedrijven en het gedachtegoed van Marshall Rosenberg wil delen.

Van feedback naar een echt gesprek (online)

2 en 16 juni 2021

Constructieve feedback, feedforward, functioneringsgesprekken, beoordelingscyclus… er zijn allerlei woorden in omloop die gaan over hoe we op ons werk met elkaar delen hoe het loopt. En wat we daarin waarderen van elkaar én anders zouden willen. In steeds meer organisaties wordt het voeren van dit soort gesprekken losgekoppeld van functionerings- en beoordelingsgesprekken. De puzzel blijft: hoe zorgen we er samen voor dat talent wordt benut, erkenning en waardering worden uitgesproken en verandering in gedrag bespreekbaar wordt gemaakt?

Introductietraining ‘De Vijfdaagse’ (Groningen)

start 22 november 2021 , Groningen

Vijf dagen bezig met Geweldloze Communicatie. Meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega’s in je (werk)omgeving. Voor iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Geweldloze Communicatie wil integreren in z’n dagelijkse leven.