Op de agenda

Stilte als sleutel voor de mediator

19 juni 2020, Groningen

Stilte spreekt… Een van de partijen zegt: “Ik moet alimentatie betalen! Een ander zegt; “Ik wil hem niet meer zien op de werkvloer…” Als mediator weeg je steeds af wat bijdraagt aan verbinding en wat niet. Misschien…

Introductietraining ‘De Vijfdaagse’ (Groningen)

start 14 December t/m 19 februari 2021, Groningen

Vijf dagen bezig met Geweldloze Communicatie. Meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega’s in je (werk)omgeving. Voor iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Geweldloze Communicatie wil integreren in z’n dagelijkse leven.

Workshop: Verbindend communiceren – hoe doe je dat?

12 november 2019, 19.00-21.30 uur, Leeuwarden

We gaan aan de slag met enkele basisprincipes van Verbindende Communicatie aan de hand van situaties die de deelnemers inbrengen. Een lastig gesprek voeren met je baas bijvoorbeeld, of met je communicatie bijdragen aan je liefdevolle gezin.

Leergang Train-de-NVC-trainer

start 20 november 2019 t/m 20 mei 2020, Biezenmortel

Een intensieve training voor iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief geweldloosheid wil bedrijven en het gedachtegoed van Marshall Rosenberg wil delen.

Bemiddelen in je werk (Rotterdam)

25 en 26 november 2019, Rotterdam

Bemiddelen bij conflicten in je werk vraagt vaardigheid en stuurmanskunst. Van empathie naar duidelijkheid en terug, van mildheid via kwetsbaarheid naar daadkracht. Deze tweedaagse training staat in het teken van een aantal vaardigheden waarmee je precies dát met meer vertrouwen zult kunnen doen: kiezen voor verbinding.