Spelen met werkvormen (België)

16 en 17 november 2024

Sommige werkvormen ontstaan ter plekke tijdens een training, andere groeien in de loop van jaren. Wil jij (nog meer) spelen met werkvormen? Ben je toe aan inspiratie en ben je ook benieuwd hoe je een werkvorm die je graag gebruikt, kunt aanscherpen en aanvullen met inzichten uit Geweldloze/Verbindende Communicatie? Dan is deze training op jouw lijf geschreven.

Voor trainers, facilitators en mensen die op andere manieren het gedachtengoed van Verbindende Communicatie delen met anderen, geef ik op uitnodiging van Praatkracht deze tweedaagse training in België! Je krijgt allerhande werkvormen aangereikt met beeld, geluid en lichamelijke beweging en ervaart hoe die werken. En ik help jou om ze te vertalen naar de groepen die jij wilt bereiken.

Resultaten

Dankzij deze opleiding:

  • Heb je tenminste 4 ideeën voor werkvormen die passen bij jouw doelgroep
  • Heb je 20 werkvormen uitgeprobeerd die toepasbaar zijn in een training Verbindende Communicatie
  • Krijg je zin om nieuwe werkvormen te ontwikkelen én uit te proberen

Voor wie

Deze training is gemaakt voor mensen die Verbindende Communicatie delen of willen delen in groepen. Het tempo ligt hoog in deze workshop: ik ga ervan uit dat je de principes van Verbindende Communicatie in de vingers hebt, zodat ervaren en vertalen van werkvormen centraal kunnen staan!

Data

16 en 17 november 2024 in Eindhout (België)

Kosten

Inschrijven als particulier : € 290,00 excl BTW / 350,90 incl BTW

Inschrijven vanuit je organisatie < 75 medewerkers : € 375,00 excl BTW

Inschrijven vanuit je organisatie > 75 medewerkers: € 450,00 excl BTW

Materialen, drank en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs; lunch niet.

Inschrijven

Dat doe je 1-2-3 via de Praatkracht-website!

Vragen? Meer weten?

Mail of bel mij gerust (06-38787461) met je inhoudelijke vragen! Heb je een logistieke of administratieve vraag? Dan kun je het beste even contact opnemen met het secretariaat van Praatkracht.