Vrouwen op blote voeten

13 januari 2009 | Door |

Op dagen dat mijn vrouw werkt, zorg ik voor onze zoon Alan. Vanochtend liep ik in alle vroegte met hem op de arm door de keuken. Eénvan mijn favoriete activiteiten in de keuken is met een van mijn chopsticks op alles te drummen wat maar geluid geeft. En ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Alan zich ook goed vermaakt. Al drummende moest ik vanmorgen opeens denken aan vrouwen op blote voeten. In pastelkleurige fladderige kleding. Met een liedje op een songfestival waarvan alleen de titel me is bijgeleven: ‘Alles heeft een ritme’. Niet alleen het koffieblik en de wok, maar ook de seizoenen, relaties, organisaties. Op het juiste moment op de juiste plek zijn om het juiste zeggen of te doen – dat vraagt afstemming op het ritme waarvan we een deel zijn…

Gecategoriseerd in :,

Commententaren zijn gesloten.