Introductietraining ‘De Vijfdaagse’ (Groningen)

start 22 november 2021 , Groningen

“Het proces van Geweldloze Communicatie is misschien simpel maar zeker niet eenvoudig”.
Marshall Rosenberg, grondlegger Geweldloze Communicatie.

Ben je enthousiast over Geweldloze Communicatie/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Dan biedt deze nieuwe introductietraining ‘De Vijfdaagse’ je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

Je krijgt 2 blokken van 2 aaneengesloten trainingsdagen, met circa 3 weken tussenpoos. Daarna een afsluitend blok van een trainingsdag. Via opdrachten tussendoor en intervisie met andere deelnemers werk je volop aan de toepassing van het geleerde in de praktijk.

Deze training integreert onze introductietraining ‘Geweldloze Communicatie’ en de verdiepingstraining ‘De impact van empathie’. Daarnaast is er een extra dag voor maatwerk, verdieping en inspiratie.
Vanuit ‘De Vijfdaagse’ kun je direct doorstromen naar de jaaropleiding ‘De Reis’.

Inhoud

Tijdens de training leer je (via rollenspellen, theorie, oefeningen):

  • de gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je familieleden, vrienden, collega’s e.a.
  • effectief en diepgaand empathie geven aan jezelf en anderen en wat de 10 obstakels hierbij zijn
    dialogen te voeren die bijdragen aan synergie
  • meer eigen verantwoordelijk te nemen en te communiceren vanuit je eigen waarden en verlangens
    dankbaarheid uiten en ‘fout’ gedrag te koppelen aan (on)vervulde behoeftes en zo oude pijn te helen.Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen (werk)situaties. Tijdens de training bouw je voort op wat je in de praktijk hebt kunnen oefenen.

Met als resultaat

Meer productieve interacties en empathische relaties met jezelf, familieleden, vrienden en collega’s in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Geweldloze Communicatie wil integreren in z’n dagelijkse leven.

Trainer

Deze training in Groningen wordt gegeven door Christiaan Zandt. Internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

Locatie: Groningen

Blok 1: 22 en 23 november 2021
Blok 2: 20 en 21 december 2021
Blok 3: 28 januari 2022

Praktische informatie

De prijs voor particulieren bedraagt € 695. De prijs voor ZZP-ers is € 1025 en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 1975 (beide vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch. We verzoeken je contact met ons op te nemen als de financiën een probleem vormen om deel te kunnen nemen aan de training. Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie

Bel (06-123 456 75) of mail Ai-opener voor meer informatie. Of bekijk de Vijfdaagse op de website van Ai-opener.  Er is ook een facebook event.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier van Ai-opener.