Verdieping voor gevorderden

Verschillende data in voor- en najaar, Bunnik/Soest

Vervolgtraining voor mensen met meer dan 16 dagen trainingservaring

In het leven komen we steeds weer andere mensen en situaties tegen. Het is alsof we steeds opnieuw worden uitgenodigd om weer een stapje verder te verdiepen. Alsof zich steeds nieuwe, vaak uitdagende momenten aandienen om onze wens om vanuit verbinding te leven in te kleuren en vorm te geven.

Op basis van de verzoeken van mensen die een jaartraining deden ontwikkelde ik samen met Dionne Verbeet een verdiepingstraining Geweldloze Communicatie in vier modules met verschillende thema’s. Je kunt ze los van elkaar volgen of je kunt ervoor kiezen je voor meerdere in te schrijven, alleen of samen met je oefengroep.

Deze trainingen passen ook prima in het traject dat je loopt richting certificering als CNVC-trainer.

De thema’s zijn:

Als verbinding een worsteling is – Geweldloze communicatie beoefenen in nabije relaties
Meer dan communicatie – NVC en Spiritualiteit
Dansen met intense emoties
Grenzen en begrenzen

 

Deze links verwijzen naar een beschrijving van de training op de website van Ai-opener, het trainersplatform waarbij ik sinds 2015 ben aangesloten.

Voor wie

Deze verdiepingstraining Geweldloze Communicatie is voor geoefende enthousiastelingen: Je herkent dat er voor jou ook plekken of personen zijn, waar het lastiger voor je is om werkelijk de verbinding aan te gaan, om nieuwsgierig te zijn, je hart te openen. Je hebt tenminste 16 dagen training gevolgd in geweldloze communicatie. En je hebt zin om individueel, of samen met je oefen- of intervisiegroep verder te verdiepen.

Trainers

Deze trainingen worden gegeven door Dionne Verbeet en Christiaan Zandt. Zij zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

Meer dan communicatie – NVC en spiritualiteit: 29-30 januari 2024 in Soest

Grenzen en begrenzen: data volgen

Dansen met intense emoties: data volgen

Als verbinding een worsteling is: 5 en 6 maart 2024 in Soest

 

Praktische informatie

De training is van 09:15 – 16:30 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Investering

Prijs voor particulieren € 340,-, voor ZZP-ers € 470,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 845,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief koffie/thee, lunches en studiematerialen.

Korting 1: Wanneer je voor meerdere modules inschrijft, ontvang je een korting: Als particulier betaal je dan € 285,- per module, als ZZP-er € 420,- en als bedrijf € 745,-.

Als je meedoet met je oefengroep van minimaal 4 personen, krijg je nog een extra korting van 10%! Hoe leuk is dat: samen blijven leren met mensen die je al kent?!

Wil je meedoen, maar zijn de kosten de belemmering om je in te schrijven? Neem dan even contact op: Wij staan ervoor open om hierover een gesprek te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt!

Meer informatie

De informatie over de Verdere verdiepingsreeks is ook te vinden op de website van Ai-opener.  Bel (06-123 456 75) of mail Ai-Opener voor meer informatie.

Aanmelden

Je kunt je direct inschrijven voor deze training via de website van Ai-opener.