Introductietraining ‘Verbindende Communicatie in je werk’ (Leeuwarden)

24 en 25 januari 2022, Leeuwarden

Hoe kun je communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten? Is het mogelijk van conflict tot synergie te komen en van compromis tot win/win? Hoe kun je je hart laten spreken én tegelijkertijd oog houden voor je eigen behoeften en die van de organisatie?

Inhoud

Tijdens deze intensieve tweedaagse training:

  • Leer je de gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens de gesprekken met collega’s, leidinggevenden, medewerkers, klanten en samenwerkingspartners
  • Leer je je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en behoeftes
  • Krijg je helderheid over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de grenzen daarvan
  • Ontwikkel je je vermogen om van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden.

Het model van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training. Daarnaast zullen Aikido-oefeningen worden ingezet om diverse communicatie concepten te illustreren en fysiek te laten ervaren. Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met hun eigen werksituaties.

Met als resultaat

Productieve interacties met collega’s en anderen in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die wil leren om op zijn werk vanuit verbinding en met meer helderheid te communiceren en nieuwsgierig is naar Geweldloze Communicatie.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Christiaan Zandt. Internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

Locatie: Leeuwarden

Data: 24 en 25 januari 2022

Praktische informatie

De training is van 9.15-16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 12.
Prijs voor deelnemers van wie de organisatie betaalt: € 800 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch).
Prijs voor ZZP-ers: € 425 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch).
Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Verbindende Communicatie in je werk XL

Omdat we binnen organisaties zulke positieve ervaringen hebben met 3-daagse trainingen bieden we je de mogelijkheid om de 2-daagse ‘Verbindende Communicatie in je werk’ met een oefendag uit te breiden. Je gaat dan aan de slag met wat je in je eigen werkpraktijk bent tegengekomen. Deze combinatie bieden we je aan voor € 1125 als je de training via je organisatie volgt of € 600 als je ZZP-er bent. Bij je inschrijving graag aangeven dat je ‘Verbindende Communicatie in je werk XL’ wilt volgen. Hier vind je de geplande data van de oefendagen waaruit je kunt kiezen.

Meer informatie

Bel (010-465 00 68) of mail Ai-Opener voor meer informatie. Deze informatie is ook te vinden op de website van Ai-opener en in het facebook event.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit inschrijfformulier.