Oefengroep Geweldloze Communicatie Groningen

Najaar 2018, Groningen

Alles wat we doen of niet doen, zeggen of niet (durven) zeggen, is terug te voeren op behoeften die we hebben. Geweldloze Communicatie kan ons helpen om steeds weer te luisteren, spreken en leven vanuit verbondenheid met onze eigen behoeften én die van anderen!

Heb je dit eerder ervaren? Heb je het boek van Marshall Rosenberg gelezen of al eens training gevolgd? En wil je oefenen, oefenen en nog eens oefenen om dit in alledaagse situaties toe te passen? Dan biedt deze oefengroep jou de speelruimte die je zoekt!

Je zult er ondersteuning en inspiratie vinden om Geweldloze Communicatie in jouw leven van alledag vorm te geven. Ervaren trainers zullen je tijdens deze avonden kunnen ondersteunen aan de hand van verschillende oefeningen. Inge Hendriks is de vaste facilitator.

De oefengroep gaat weer van start vanaf september 2018 met een oefenserie van enkele vaste avonden. Nadat een oefengroep van start is gegaan is het helaas niet mogelijk tussentijds in te stappen. Heb je interesse om deel te nemen aan een volgende serie oefenavonden? Mail dan even aan oefengroep@bisho.nl .

Info voor de huidige deelnemers aan de oefengroep.

Data: 10 en 24 september, 1 en 22 oktober, 12 november, 3 en 17 december 2018
Tijd: Maandagavonden 19.30-21.30 uur.
Locatie: Floreshuis Groningen.

(wijzigingen voorbehouden)