Introductietraining Geweldloze Communicatie (Groningen)

11 en 12 april 2022, Het Kasteel, Groningen

“Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Hoe kom je van conflict tot synergie en van compromis tot win-win? Wil je je vermogen ontwikkelen om met lastige situaties om te gaan. Wil je leren communiceren met compassie zonder je eigen belang te vergeten? ” Volg dan een introductietraining Geweldloze Communicatie.

Inhoud

Tijdens deze intensieve tweedaagse training leer je:

  • De gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je familieleden, vrienden, collega’s e.a.
  • Je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en behoeftes
  • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens en behoeftes
  • Heldere verzoeken te doen die aanzetten tot begrip en medewerking
  • Van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokken zich kunnen vinden.
  • Deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met hun eigen (werk)situaties.

Met als resultaat

Productieve interacties met familieleden, vrienden en collega’s in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die wil leren om vanuit verbinding en met meer helderheid te communiceren en nieuwsgierig is naar Geweldloze Communicatie.

Trainer

De training in Groningen wordt gegeven door Christiaan Zandt. Internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

11 en 12 april 2022 Groningen, trainer: Christiaan Zandt.

Kun je op deze data niet of woon je ver van Groningen? Deze introductietraining vind ook plaats op andere data en locaties. Kijk voor een overzicht op de website van Ai-opener.

Praktische informatie

De training is van 9.15 tot 16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 16.
De prijs voor particulieren bedraagt € 295. Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch.
De prijs voor ZZP-ers is € 425 en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 800 (beide vrijgesteld van BTW). Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Geweldloze Communicatie XL

Omdat we binnen organisaties zulke positieve ervaringen hebben met 3-daagse trainingen bieden we je de mogelijkheid om de 2-daagse introductietraining ‘Geweldloze Communicatie’ met een oefendag uit te breiden. Je gaat dan aan de slag met wat je in je eigen werkpraktijk bent tegengekomen. Deze combinatie bieden we je aan voor € 1125 als je de training via je organisatie volgt, € 600 als je ZZP-er bent of € 425 als particulier. Bij je inschrijving graag aangeven dat je ‘Geweldloze Communicatie XL’ wilt volgen. Hier vind je de geplande data van de oefendagen waaruit je kunt kiezen.

Meer informatie

De informatie over de introductie training Geweldloze Communicatie is ook te vinden op de website van Ai-opener en in het facebook event. Bel (06-123 456 75) of mail Ai-Opener voor meer informatie.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven voor deze training via Ai-Opener.