Introductietraining Geweldloze Communicatie (Groningen)

13 en 14 april 2022 in Groningen, De Poort, Friesestraatweg 31, Groningen

Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Naar gesprekken die bewegen van gedoe naar gezamenlijkheid en van inleveren naar inleven? Wil je wat meer gemak voelen bij lastige situaties en leren communiceren met compassie, zónder je eigen belang te vergeten? Dan is deze introductietraining Geweldloze Communicatie op jouw lijf geschreven.

Inhoud

Tijdens deze intensieve tweedaagse training leer je:

  • De gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je familie, vrienden, collega’s e.a.
  • Je inleven (in de ander en jezelf) en verbinden met ieders diepere waarden en behoeftes
  • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens en behoeftes
  • Heldere verzoeken te doen die aanzetten tot begrip en medewerking
  • Van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokken zich kunnen vinden.

We oefenen vooral aan de hand van alledaagse voorbeelden die deelnemers inbrengen.

Voor wie

Iedereen die wil leren om vanuit verbinding en met meer helderheid te communiceren en nieuwsgierig is naar Geweldloze Communicatie.

Trainer

De training in Groningen wordt gegeven door Christiaan Zandt, internationaal gecertificeerd als trainer in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie

13 en 14 april 2022 in Groningen.

Kun je op deze data niet of woon je ver van Groningen? Deze introductietraining vindt ook plaats op andere data en locaties. Kijk voor een overzicht op de website van Ai-opener.

Praktische informatie

De training is van 9.15 tot 16.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 16.
De prijs voor particulieren bedraagt € 295. Dit is inclusief trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch.
De prijs voor ZZP-ers is € 425 en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 800 (beide vrijgesteld van BTW). Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 40% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Geweldloze Communicatie XL

Omdat we binnen organisaties zulke positieve ervaringen hebben met 3-daagse trainingen bieden we je de mogelijkheid om de 2-daagse introductietraining ‘Geweldloze Communicatie’ met een oefendag uit te breiden. Je gaat dan aan de slag met wat je in je eigen praktijk bent tegengekomen. Deze combinatie bieden we je aan voor € 1125 als je de training via je organisatie volgt, € 600 als je ZZP-er bent of € 425 als particulier. Bij je inschrijving graag aangeven dat je ‘Geweldloze Communicatie XL’ wilt volgen. Hier vind je de geplande data van de oefendagen waaruit je kunt kiezen.

Meer informatie

De informatie over de introductie training Geweldloze Communicatie is ook te vinden op de website van Ai-opener. Bel (06-123 456 75) of mail Ai-Opener voor meer informatie.

Aanmelden

Je kunt je direct inschrijven voor deze training via Ai-Opener!