Hoop of vertrouwen?

27 maart 2020 | Door | Plaats reactie

Toen mijn jongste zoon leukemie bleek te hebben, was dat een moment om al mijn geloven, hopen, aannames en ideeën tegen het licht te houden en te beproeven. Niet dat ik daar in de heftige momenten zelf bewust mee bezig was – het was eerder dat ik merkte wat me hielp om aanwezig te blijven bij mezelf en ons gezin, en wat niet. Ergens in die jaren schreef ik voor mezelf op dat hoop iets is waar ik me aan vastklamp, terwijl vertrouwen iets is waarop ik kan bouwen. Beiden kunnen me  door een spannende tijd heen helpen, maar er verschilt iets. Hoop sorteert voor op een werkelijkheid die er nu niet is, vertrouwen op een werkelijkheid die ik nú voel. Ik ben benieuwd hoe dat voor jou werkt, in deze tijd?

Gecategoriseerd in :

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.